Diensten

LGWS-Consulting biedt de volgende diensten:

Advies

Met u bepalen we de onderzoeksaanpak en adviesvorm. In op ons profiel passende onderzoeken kunt u ten opzichte van de reguliere adviesbureaus een significatie kostenbesparing realiseren. Ook kunt u hierdoor een onderzoek laten uitvoeren daar waar hoge onderzoekskosten eerder een barrière vormden.

Assessments

Wilt u een oplossing onder de loep nemen, nagaan waar verbeterkansen liggen, of oplossingsrichtingen tegen het licht houden om een betere keuze afweging te kunnen maken? LGWS-Consultancy kan u hierbij helpen, door middel van onderzoek, (red)reviews, assessments-workshops of een combinatie daarvan.

Designwerk

Soms is er weinig tijd of wilt u zeker weten dat het ontwerp, het juiste ontwerp is. LGWS-Consultancy kan designwerk voor u uitvoeren. Dat kan zowel het ontwerpproces inclusief resultaat daarvan betreffend, maar ook simpelweg opstellen van ontwerpdocumentatie. Bijvoorbeeld in gevallen dat (agile)teams daarvoor onvoldoende tijd hebben.

========

Of LGWS-Consulting de opdracht kan aannemen, laten wij van onze win-win policy afhangen. Voor u moet de opdracht meerwaarde en het beoogde resultaat opleveren, wij willen graag een hoge eindbeoordeling en hoge tevredenheids-score kunnen verzilveren (en referentie als u daar voor openstaat).